: Posts not showing up



Ravin
03-04-2013, 12:07 AM
Hi All

I signed up on this site about a week ago and tried to post an introductory message. I got a message saying that the post is awaiting moderation but haven't seen anything since. Any idea what's going on?

froggy
03-04-2013, 12:10 AM
Try again maybe? This one obviously showed up. Welcome by the way.

towie964
03-04-2013, 12:32 AM
Welcome to the Forum

I have fixed the post that wasn't showing up.

Cheers

RogerDaShrubber
03-04-2013, 12:32 AM
https://www.ausrc.com/forum/showthread.php?36354-Hello-from-me-and-my-Revo-in-Sydney!

It is there.

Hi and welcome by the way.

towie964
03-04-2013, 12:56 AM
That's the one : )

RogerDaShrubber
03-04-2013, 10:17 AM
That's the one : )

You Rock :)

Ravin
03-04-2013, 12:29 PM
Thanks guys.

Ozrevoguy
01-05-2013, 08:32 PM
Yeah I'm having the same issues. Put a post up the other day still not up! Replied to a post just now and it doesn't show my response. Is this a constant issue with the forum? (hopefully this response shows up)!

towie964
01-05-2013, 09:00 PM
Not a constant, usually only happens with an initial post if the forum spam program tags a suspect user name or post

Let me know where you posted and I will go take a look for you

Cheers

Ozrevoguy
01-05-2013, 09:22 PM
One post in bashing spots (vic: sale area)

And another post titled pit crew

Cheers

Ozrevoguy
01-05-2013, 09:24 PM
Bashing spots (vic: sale area)

Another one titled "pit crew" I think it came under racing

Ozrevoguy
01-05-2013, 09:25 PM
I've tried replying a few times and still not showing up

Ozrevoguy
01-05-2013, 10:51 PM
Well I've replied to this post 4 times now, hopefully this one works..
I put a post in bash spots - titled vic: sale area

And another one titled "pit crew" in racing

little_drifter
01-05-2013, 10:56 PM
Your posts required approval mate

Ozrevoguy
01-05-2013, 11:30 PM
Every time?

little_drifter
02-05-2013, 07:02 AM
No not every time, just in the beginning.

towie964
02-05-2013, 11:21 AM
As suggested previously, the spam filter had tagged a post as possible spam, this means the post is sent to a moderation cue, and needs approval, I have just been through, and it appears all of your posts are now visible.

I am assuming this will resolve itself but if you notice a post not showing up again, just let us know

Ozrevoguy
02-05-2013, 11:25 AM
Cheers man

CreepShow
10-05-2013, 08:23 PM
Test testing see if this works

PC WIZ
11-05-2013, 12:55 AM
All good! Thanks to the powers that be...

All I had to do is answer one prompt. Cheers.

towie964
11-05-2013, 07:44 AM
Tell me more Brett, have you had posts not showing up?

I would think by the time you got to a post count in excess of 4000, there would be no problem with posting what so ever, I know new users have experienced it a couple of times when the system can sometimes leave a new post in the mod cue, but this is a relatively rare occurrence