: Phoenix and Spektrum DX8 Setup



Corydoras13
14-09-2012, 07:01 PM
Hi all,

I tried searching for this on google and here without luck.
Wondering if anyone has transmitter settings that work well with Phoenix Simulator, I am using my DX8 radio.

Thanks in Advance

wobblygts
14-09-2012, 10:10 PM
All the advise you need is in the instructions....

crusey_aus
14-09-2012, 10:38 PM
basic setup with flat throttle and pitch curves

change settings in phoenix rather than the transmitter

FreshMeat
15-09-2012, 01:25 AM
use a heli channel on your transmitter, select 90 degree single servo for pitch in your transmitter, plug in the cord start the programe and select the dx8 under selectable transmitters on the programe
I am using a dx8 with phoenix too